;

Almelo is in het bezit van een prachtige, in Engelse stijl gebouwde houten tribune.

Echter, er zijn zorgen. Want op het oog ziet ze er nog majestueus uit, maar het gaat niet goed met ons monument. Door weersinvloeden heeft houtrot de tribune fikse schade toegebracht. Het schilderwerk is ernstig achterstallig.

We doen er alles aan om de tribune voor Almelo te behouden. Temeer omdat de tribune nog regelmatig wordt gebruikt en het een iconisch gebouw is dat we voor de toekomst willen bewaren.

Er ligt een herstelplan voor de Tribune. Dat vergt een investering van bijna €150.000.
Het lijkt erop dat de Rijksdienst voor het cultureel erfgoed subsidiemogelijkheden heeft en dat ook de gemeente genegen is om financieel bij te springen  maar dat is lang niet genoeg. Zonder de hulp van andere fondsen en het bedrijfsleven gaan we het niet redden. We gaan een grootse campagne voeren om geld in te zamelen voor het herstel en restauratie.

Tot nu toe gedoneerd: 

€ 10.640,00

Huidige stand van van zaken:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam turpis nibh, molestie sit amet commodo eget, tincidunt ut augue. Integer venenatis, nibh sit amet fringilla blandit, purus enim pharetra felis, id dictum risus tortor interdum libero. Aenean pulvinar pharetra posuere. Pellentesque lacinia aliquam scelerisque. Aenean luctus sagittis enim, et aliquet diam cursus in.
Proin sit amet nisl neque. Etiam feugiat tellus id erat adipiscing id vulputate est fermentum. Nullam lobortis tellus vitae neque aliquam aliquam. Pellentesque tortor lacus, condimentum lobortis dapibus ut, fermentum in risus. Mauris nec purus nisl, sed pellentesque lacus. Cras blandit blandit lacus, ac venenatis massa cursus nec. Proin imperdiet metus massa.

Hoe kunt u helpen:

Stichting tot behoud Monumentale Tribune Heracles 1924

U begrijpt: alle hulp voor het herstel en behoud van de monumentale Eretribune van Heracles is meer dan welkom.

Er zijn verschillende manieren om te helpen!

  • Doe een gift/donatie. De stichting heeft de ANBI status, uw bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.
  • Organiseer een leuke activiteit, een evenement of personeelsbijeenkomst om geld in te zamelen voor het herstel van de monumentale Eretribune.
  • Lever om niet of tegen gereduceerde prijzen materialen die nodig zijn voor het herstel van de tribune.
  • Benader in uw eigen netwerk ondernemingen of personen die zouden kunnen helpen en verwijs ze door naar het bestuur van de stichting tot behoud monumentale eretribune Heracles.

Kunnen wij u helpen?

Dat doen we graag. Neem contact op met Jeffrey Hinnen of Thijs ter Haar

Wilt u een financiële
bijdrage storten?

Fantastisch!

Dat kan op
NL 59 ABNA 054 0879 258

CONTACTGEGEVENS

1 + 10 =